top of page

Vilka är                 ?

Skärmavbild 2021-06-17 kl. 12.53.51.png.png

Adwize består av rådgivare som hjälper företag att förbättra och effektivisera företagens telefoni med klimatet i fokus.


Allt från funktioner i växeltjänster och vilken mobiloperatör som passar bäst, till vilka avtal och villkor som bäst erbjuds på marknaden. Helt enkelt ser vi till att företagen har den bästa lösningen till det bästa priset. Samtidigt så försöker vi dra vårt strå till stacken och hjälpa miljön.

Vi kallar det för Hållbar Kommunikation, på riktigt.

Namnlös design - 2021-06-18T110416.725.png

Miljö & Hållbarhet

Vår värdegrund bygger på miljön. Det är enligt oss en av vår tids viktigaste frågor och vi på Adwize vill vara med och göra vad vi kan för att bidra.

Våra värderingar

Kundfokus

Kunden i fokus är en av våra grundvärderingar. Att sätta kunden i första hand är något alla säger

men inte alltid gör. För oss är det en självklarhet.

 

Vi jobbar för er och vi finns alltid tillgängliga för våra kunder. På ett eller annat sätt.

Värdefulla organisationer

unnamed (9).png

Världsnaturfonden och naturskyddsföreningen är några utav dom organisationer där vi engagerar oss i och skänker en stor del av vår vinst till - varje år.

Kraftfulla partnerskap

Tack vare vår erfarenhet och historik har vi lyckats skapa kraftfulla partnerskap med våra leverantörer. Ett bra exempel på det är vårt Platinumavtal med Tele2.

Endast 10 partners i hela Sverige av totalt 300 har den högsta statusen, vi är en av dom. Detta säkerställer bland annat att vi kan förhandla fram de absolut bästa avtalen till er.

Namnlös design - 2021-06-17T131226_edited.jpg

Vad säger våra kunder?

6.png.png

Johan S, VD
Redovisningsbyrån

Vi valde Adwize som leverantör när vi skulle upphandla ny telefonitjänst och avtal.  Dels för deras kompetens inom telefoni och förmånliga avtal, men också för att dom tar hållbarhetsfrågan på stort allvar. Något som vi också värderar högt.

6.png.png

Kim Q, Försäljningschef
IT Bolaget

Miljötänket är påtagligt hos Adwize. Vi gillar deras ovanliga men viktiga ställningstagande och vill självklart stödja detta.
För oss är telefonin och alla tjänster otroligt viktigt för oss och det sköter Adwize med bravur. Kan starkt rekommendera dom.

6.png.png

Lina A, Ekonomichef
Rekryteringsbolaget

Vi har haft ett flertal olika leverantörer genom åren, Med Adwize har vi fått en leverantör som värdesätter oss som kund, ger snabb och personlig service. Sen gillar vi deras miljötänk skarpt!

Vår Story

Våren 2020...

Adwize är grundat av entreprenören Nicklas Fredlund som startat och drivit flertalet bolag sedan 2004. Det senaste var telekom & IT företaget Accesit. Bolaget som omsatte ca 50 miljoner såldes under våren 2020.

Investera i framtiden

Det vill vi göra genom att dels skänka och investera i organisationer och företag som har hållbarhet som kärnverksamhet.

Varför startade Adwize?

Behövs det verkligen fler telekombolag? Kanske inte. Men det behövs fler företag som kan kombinera bra tjänster och service med ett brinnande engagemang för miljön. Därför finns Adwize.
Vi förhandlar fram dom bästa avtalen inom telefoni med kraftfulla partnerskap. Samtidigt som vi gör
vad vi kan för att påverka vår tids största utmaning, nämligen miljön.

Skärmavbild 2021-06-17 kl. 12.53.51.png.png

VD och Grundare

bottom of page