top of page
259-2599882_green-leaves-falling-png_edi

Nästa generations företagskommunikation

Namnlös design (80).png

Vi erbjuder tjänster inom företagstelefoni, vi har oberoende och flexibla växeltjänster och företagsabonnemang.

 

Vi drivs av att skapa nytta för våra kunder och att tillsammans med våra kunder skapa en hållbar framtid.

Tjänster

Företagstelefoni

Vi erbjuder telefoni för företag. Växellösningar och företagsabonnemang. Vi anpassar våra tjänster efter eran drift och skapar förutsättningarna så att ni kan kommunicera med högkvalitativa tjänster.

Vi är behjälpliga om ni behöver hårdvaror, tillvalstjänster, försäkringar och rådgivning.

Psst.. Vi omförhandlar även era befintliga avtal.

Molnbaserad växellösning

Vi erbjuder molnbaserade växellösningar i partnerskap med de största aktörerna på marknaden. Det kräver därmed inga investeringar i dyra hårdvaror. Molnlösningarna är smidiga att installera och hantera. Vi kallar det en förmånlig klimatpositiv företagsväxel.

Ramavtal & Abonnemang

Vi förhandlar fram dom bästa avtalen med de största aktörerna på marknaden. Vi ger dig tiden till att fokusera på det du gör bäst så gör vi vad vi är bäst på.

Köpa eller hyra hårdvara

Vi erbjuder våra kunder mobiltelefoner som en egen tjänst. Det innebär att du kan hyra mobiltelefoner där det ingår en omfattande försäkring i priset. Ni kan välja mellan att hyra eller köpa återanvända telefoner som är i nästintill nyskick, men till ett kraftigt rabatterat pris - Dessutom så bidrar du då till en bättre miljö med mindre svinn.

Vi kan också ordna fabriksnya telefoner, oavsett så har ni vår försäkring inkluderat i priset.

Fiberanslutning / Internet Access

Dedikerad fiber skiljer sig från vanligt bredband genom att du får en direktuppkoppling mot Internet som inte delas med andra användare. Du är därför garanterad maximal bandbredd och minimala nätfördröjningar. En annan viktig komponent är möjligheten till kontinuerlig driftövervakning enligt en SLA anpassad för din organisation.

Den garanterade prestandan och driftsäkerheten är viktig för företag som använder krävande realtidsapplikationer för exempelvis videokonferenser eller fjärrskrivbord – och central för företag som interagerar direkt mot kund via egna system.

Namnlös design - 2021-06-17T130259_edite

Connecta med oss

Telefon

E-post

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss tillbaka så fort som möjligt.
bottom of page